Sinterklaas in winkelgebied Oostpoort

Sinterklaas en de
Pieten komen met
gratis cadeautjes!

Op zaterdag 25 november staat Winkelgebied
Oostpoort in het teken van Sinterklaas en de Pieten.
Een dag voor alle kinderen waarbij jij gratis een
cadeautje voor ze kunt komen ophalen!

Sinterklaas en de Pieten komen met gratis cadeautjes!

Op zaterdag 25 november staat Winkelgebied Oostpoort in het teken van Sinterklaas en de Pieten. Een dag voor alle kinderen waarbij jij gratis een cadeautje voor ze kunt komen ophalen!

Een gratis cadeautje?

1) Laat jouw e-mailadres achter

2) Bevestig je aanwezigheid

3) Kom op zaterdag 25 november een gratis cadeautje ophalen

*Bij deelname geef je Winkelgebied Oostpoort toestemming jouw e-mailadres te gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Sinterklaas en de Pieten in Winkelgebied Oostpoort

Uiteraard is de klapper op de vuurpijl een bezoek van Sinterklaas en de Pieten. Om 11:30 uur komen zij aan op het Land van Cocagneplein. Ter afsluiting kunnen er foto’s worden gemaakt en begint de rest van het programma.

Aanmelden

Het Sinterklaas programma

Vanaf 12:00 uur zijn er allemaal leuke Sinterklaas activiteiten in Oostpoort te beleven. Zo kan je kleine worden geschminkt, hebben we lekkere Sinterklaas hapjes en is er een Pietenparcours af te leggen waarmee jouw kind zijn pietendiploma verdient.

Aanmelden

Gratis cadeautjes voor alle kinderen!

We willen een dag voor ieder kind organiseren. Daarom kun jij je aanmelden voor een gratis cadeautje voor jouw kind, mogelijk gemaakt door de ondernemers van Winkelgebied Oostpoort. Door de QR code te scannen meld je je aan. Vervolgens kunnen kinderen op de dag zelf in de schatkamer van Sinterklaas op eigen houtje een cadeautje uitzoeken, gratis en voor niks. Let op; er zijn een beperkt aantal cadeautjes beschikbaar, dus wees er snel bij, want op = op!

Aanmelden